Do sobote, 22. junija 2024, sprejemamo prijave na razpis za štiri prosta delovna mesta komunalnega delavca ali delavke za čiščenje površin. Trajanje zaposlitve za polni delovni čas je 6 mesecev, izkušnje niso potrebne, zahtevana pa je vsaj osnovnošolska izobrazba.

Delovne naloge obsegajo ročno ali strojno čiščenje in pometanje javnih površin, pobiranje odpadkov in njihovo odlaganje v ustrezne zabojnike, praznjenje manjših, uličnih zabojnikov, odstranjevanje plevela s pločnikov in cest, evidentiranje poškodb na komunalni infrastrukturi in posredovanje podatkov nadrejenim, evidentiranje drugih poškodb ali madežev na javnih površinah in infrastrukturi, evidentiranje in poročanje o napačno odloženih (kosovnih, gradbenih, nevarnih) odpadkih na javnih površinah, pripravljenost na povečan obseg dela ob javnih prireditvah in ostala dela po nalogu vodje ali direktorja.

Prijave na prosta delovna mesta lahko pošljete po pošti na naslov Marjetica Koper d.o.o., Ulica 15. maja 4, 6000 Koper ali na elektronski naslov kadrovska@marjeticakoper.si. Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate prek elektronskega naslova kadrovska@marjeticakoper.si ali na telefonski številki 05 66 33 707.